Turism

Braås Camping

Braås Campingplats ligger på en kulle i direkt anslutning till sjön Örken i Braås samhälle.  Samhällsföreningen driver campingplatsen på ideell basis. Campingplatsen är en så kallad naturcamping med vattentoalett, varmvattendusch, tvätt och diskutrymme samt latrintömning. Ett antal eluttag finns på området för att ansluta husbilar och husvagnar. Tre nybyggda campingstugor på 15 kvm vardera med köksutrustning och fyra bäddplatser finns att hyra. Ytterligare en stuga med 2 sängplatser finns att hyra. Läs mer om campingen här.
Gör en bokningsförfrågan via mail.

Sjösås Drev Hornaryds Hembygdsförening

Våffelkaféet i Hembygdsparken är öppet lördag/söndag mellan 14.00 – 17.00 fram till och med den 27 augusti. Då är även utställningar och stugor öppna liksom en liten loppis i Skattagården. Parken är öppen och tillgänglig för alla att njuta av alla veckans dagar.

Scensommaraktiviteterna är förlagda i Hembygdsparken: Se kalender på hemsida och i Brasan samt affischering i bygden. Vid kvällsevenemangen serveras inga våfflor utan något enkelt grillat till överkomligt pris. Den 6 augusti blir det förutom musik med Pilgrim på kvällen även en eftermiddag fylld av aktiviteter som Länsjaktvårdföreningen anordnar.

Vill du besöka park och stugor på annan tid än den angivna kan du ringa Nisse: 0706-689862.

Välkommen!

Kommentarer är stängda

  • Dela

    Facebook